Palokan Kuntokeskus
jyväskylä jyväskylän jyväskylässä palokka palokan palokassa lähellä paras sali

M-Nutrition

DAA+ZMA 180 kaps.


kuvaus

Testosteroni tekee pojista miehiä. Se saa aikaan miesten sekundaariset sukupuoliominaisuudet kuten äänen madaltumisen, kasvon piirteiden miehistymisen, karheamman ihon, lihasten kasvun ja karvoituksen. Testosteronin tuotanto heikkenee hiljalleen keski-iästä lähtien. Toisin kuin naisilla, joilla hormonituotanto hiipuu lyhyessä ajassa, miehillä sukuhormonin tuotanto vähenee asteittain. Keski-ikäisillä ja ikääntyvillä miehillä yleisin syy veren testosteronin alentuneeseen pitoisuuteen on lihavuus, erityisesti vyötärölihavuus. Myös eräät lääkkeet ja runsas alkoholin käyttö laskevat testosteronipitoisuutta. Matala testosteronipitoisuus aiheuttaa mm. lihasten surkastumista, luuston heikentymistä, erektiohäiriöitä ja rasvan kertymistä vyötärön aluelle.

Manninen Nutraceuticals Oy on kehittänyt DAA+ZMA -valmisteen tukemaan normaalia testosteronituotantoa. Tuotteen keskeinen vaikuttava aine on D-aspartiinihappo, jonka vaikutuksista terveiden miesten testosteronitasoihin on tähän mennessä julkaistu yksi laadukas tutkimus (Topo ym. 2009). Kyseisessä tutkimuksessa 23 miehelle annettiin 3,2 g D-aspartiinihappoa päivässä 12 päivän ajan ja 20 miestä sai plaseboa eli lumetuotetta. D-aspartiinihappo nosti testosteronitasoa noin kolmanneksella. Yksi annos (6 kapselia) DAA+ZMA -valmistetta sisältää 3 g D-aspartiinihappoa.

DAA+ZMA sisältää lisäksi alkuperäisen ZMA-formulan, jonka Balco Laboratories -yhtiön Victor Conte kehitti NFL:n pelaajille. Conte ja työtoverit havaisivat, että yli 70 % pelaajista kärsi sekä sinkin että magnesiumin puutoksesta. ZMA-formulan anto urheijoille nosti merkitsevästi testosteroni- ja IGF-pitoisuuksia (Voit lukea lisää ZMA:n historiasta täältä). ZMA sisältää sinkkiä ja magnesiumia erittäin tehokkaasti imeytyvissä muodoissa. Sinkkimonometioniini ja sinkkiaspartaatti ovat molemmat aminohappokelatoituja sinkin lähteitä, jotka nostavat tehokkaasti veren sinkkipitoisuutta vaikuttamatta kuitenkaan kuparipitoisuuteen (veren sinkkipitoisuuden nousu usein laskee kuparipitoisuutta). Myös ZMA:n magnesium on aminohappokelatoitua. Aminohappoihin kelatoidut mineraalit imeytyvät aminohapon mukana suolistosta. Lisäksi ZMA:ssa on B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin hyväksikäyttöä elimistössä.

ravintosisältö

Yksi annos (6 kapselia) sisältää:
D-aspartiinihappo 3 000 mg
Alkuperäinen ZMA-formula:
Sinkki (sinkkimonometioniini, sinkkiaspartaatti) 30 mg
Magnesium (magnesiumaspartaatti) 450 mg
B6-vitamiini (pyridoksiini HCL) 10,5 mg

Pakkauskoko: 180 kapselia (30 päiväannosta)

HUOM. DAA+ZMA -valmistetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

käyttö

Suosittelemme ottamaan DAA+ZMA -päiväannoksen aamupalan yhteydessä. Aamupalan kalsiumpitoisuus kannattaa minimoida, sillä kalsium voi estää sinkin imeytymistä. Lähinnä tämä tarkoittaa maitotuotteiden poisjättämistä tai minimoimista aamupalalla. Pienillä kalsiummäärillä (esim. kahviin lisätty maito) ei ole merkitystä.

kappale hinta

29.00 euroa
209

Määrä    kpl

<--Takaisin tuotevalikoimaan

Tarkastele ostoskoriasi -->

www.palokankuntokeskus.com
Olet 384899 vierailija Palokan Kuntokeskuksen sivulla.